Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Bafra Belediye Başkanı
banner798

Süper Kupa Finali Samsun'da oynanmalıdır

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta; TBMM’de, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Finalinin, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak olmasına tepki gösterdi.

BU KARARI YANLIŞ BULUYORUZ

Usta: “Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye'nin iki güzide kulübü Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da uygulanması kararını aldı. Biz bu kararı çok yanlış buluyoruz.”

BU DURUMU NASIL BİR MANTIKLA İZAH EDİYORSUNUZ

Usta:Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Divan Kurulları da kamuoyuyla bir paylaşım yaptılar, bu maçın Türkiye'de oynanmasını istediklerini kulüplerimiz de ifade ettiler.

Usta: Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türk takımlarının oynayacağı final maçının bir başka ülkede yapılmasını nasıl bir mantıkla izah ediyorlar, biz bunu anlayabilmiş değiliz.

100. YILDA BU MAÇ SAMSUN’DA OYNANMALIDIR

Oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçının mutlak surette Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde yapılmasını söyleyen Usta: “Samsun Milletvekili olarak benim de önerim, bu maçın kurtuluş mücadelesini başlatan şehir olan Samsun'da oynanmasını biz çok arzu ediyoruz, talep ediyoruz.”

SAMSUNLU TARAFTARLAR VE TÜRKİYE BUNA HAZIRDIR

Samsunlu taraftarların ve Türkiye’nin bu maça hazır olduğunu vurgulayan Usta,“Samsun'un stat kapasitesi de bunun için çok yerindedir. Samsunlu hemşehrilerimin Türkiye Büyük Millet Meclisinden bu konuda tavır alması yönünde de bir talebi vardır, bunları da Genel Kurulla paylaşmak istiyorum.”

 

Anahtar Kelimeler:
Erhan UstaSamsunIyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.