Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner798

Togar, bizim makamımı milletimizin gönülleridir

Onlara hizmet için varız. Birileri gibi koltuk meraklısı değil bu milletin sevdalısıyız” dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar seçim çalışmaları kapsamında yaptığı halk buluşmaları ile yoğun kalabalıklara hitap etmeyi sürdürüyor. 10 yılda yapılan hizmetleri ve gelişen büyüyen bir Tekkeköy için planlanan çalışmaları dile getiren Başkan Togar, “Daha Yapacak Çok İşimiz Var” diyerek çıktığı yolda güçlü bir destekle ilerliyor.

Tekkeköy’ü ve bu ilçenin insanını çok sevdiğini her daim dile getiren Başkan Togar, başkanlığı da sevdalısı olduğu bu millete hizmet etmek için bir araç olarak gördüğünü dile getiriyor. Milletin gönüllerinde olan makamın en güzel makam olduğunu dile getiren Togar, “Bizim makamımız milletimizin gönüllerdir. Onlara hizmet için varız. Birileri gibi koltuk meraklısı değil bu milletin sevdalısıyız. Tekkeköy’ün bu ilçede bile yaşamayan önceki seçimlerde kendisine oy dahi atamamış bu ilçeye vakit kaybettirecek bir deneye ihtiyacı yok. Hasan Togar’a ihtiyacı var. Bu ilçede 312 hizmete imza atmış, bu ilçe için hayal kuran hastane diyen fakülte diyen bizleriz. AK Parti’den aday olursam kesin kazanırım sandılar ama koltuk kapmaca değil milletin gönlünde yer edinmektir, Tekkeköyümüzün büyüyüp geliştiğini görmektir bizim sevdamız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Hasan Togar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.