Öne Çıkanlar Renkli karnabahar Futbol müsabakası
banner797

Topaloğlu, Belediye’de çalışan bayan personelleriyle buluştu.

Program öncesi tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "Sadece bir gün değil yılın her günü kadınların mutlu ve hak ettiği bir şekilde yaşamalarını istiyoruz.’’ dedi.

Kadınların her alanda etkin bir şekilde rol almasını istediklerini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ İleri bir toplumun oluşması için öncelikle kadınlarımızın daha da güçlendirilmesi gerekiyor. Kadınlarımızın siyaset, hukuk, sağlık, istihdam gibi birçok etkinlik alanlarının genişletilmesi, eşit fırsat ve olanaklarına sahip olmaları toplumumuzun için büyük önem arz etmektedir. Kadınların içinde olmadığı siyaset, kültür ve sosyal faaliyetlerin tam anlamıyla başarıya ulaşamayacağı kanaatindeyim. Bizim için esasen çalışma hayatında kadın erkek ayrımı yoktur, bizim geleneğimizde de çalışma kanunlarımızda da kadın ve erkek arasında ayrımcılık yoktur. Ayrım değil, ama biraz fark varsa o da kadın kardeşlerimizin üstünlüğüdür." dedi.

Programın ardından Belediye Başkanı Osman Topaloğlu personele ve ilçedeki kamu kurumlarını ziyaret ederek çalışan bayanlara çiçek hediye etti.
Programda Belediye Meclis Üyesi Ayten Aksan ve Başkan Topaloğlu’nun eşi Banu Topaloğlu da yer aldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.