Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Türk Bayrağı' Nı Yakan Kendini Yakar!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü sayın Hami Aksoy; sosyal medyadan yaptığı açıklamada; " Ordularımız İzmir’i geri aldığında, Atatürk önüne serilen Yunan bayrağını, “ Bir milletin onurudur ” diye çiğnetmemişti. Aradan yüz yıl geçti. Irkçı kafalar hala gereken dersi almamış. Şanlı bayrağımıza hiçkimse el uzatamaz ! " şeklinde görüşlerini paylaşmıştı.

Çok doğru tesbitler bunlar. Bir kere; özgürlüklerden, hak ve hukuklardan söz eden bir ziniyetin sergilediği bu çirkin tavır ve eylemler, mutlaka cevapsız kalmayacak ve kalmamıştır da . Yetkilier ve vatandaşlarımız,hemen olaya müdahale ederek, bu saygızsı davranışa cevap verdiler.

Siz değil bir Türk Bayrağı' nı; bir bayrak da yaksanız, o bayrak yine küllerinden doğup, korkulu rüyanız olmaya devam eder!

Söz ile, fikirle muamele etmek varken; bu çirkin ve çok da iğrenç hareket, Yunanlı' ya da hiç kimseye de bir fayda sağlamaz, sağlamayacaktır da !

BizTürk Milleti olarak; bayrağımızı da vatanımızı da, toprağımızı da çok seviyor ve sevmeye aynı ruh, düşünce ve karalılıkla da devam edeceğiz.

Bizler; şerefli bir ırkın insanlarıyız. Bir Mehmetçik şehit olsa; onu ve onlarcasını; ay-yıldızlı Türk Bayrağı' na sarılmış tabutuyla , ebediyete yolcu ederiz. Zira; bizim vatan sevgimizde; bir Ulusun simgesi, sembolü, şerefi olan bayrağa saygı göstemek vardır. Çünkü biz birçok savaşı; tarihte ay-yıldızlı bayraklarla, bir milletin vatansever müdaafası ve sahiplenmesiyle kazandık.

O nedenle; bu tür pravakasyonlar, tetiklemeler, ters tepki yapar. Sosyal medyadan ve diğer yolardan; Türk Mileti, zaten sizin bu mide bulandırıcı ve saysısız tutumunuza gereken cevabı verniş ve vermeye de devamediyor.

Türkiye' yi iç ve dış düşmanlar yıkmaya, bölmeye çalışma gayreterindedirler fakat biz Türkiye olarak; tüm bu olumsuz, çirkin, yakışıksız olay ve hareketlere karşı, dik duruşumuzan, tarih bilinç ve şuurumuzdan, insan olma özellik ve gururumuzdan, onurumuzdan, zerre kadar tâviz vermeyiz, vermeyeceğiz !

Ey güzel, göklerin şanlı, şerefli nazlı Türk Bayrağı; bu millet yaşadıkça; bilsinler ki seni hiçbir güç ve düşmanların gönderden, sancaktan ve gönlümüzden asla indiremeyecektir!

Yaşasın ay-yılızlı Türk Bayrağı, yaşasın Türk Milleti' nin birlik ve beaberlik sevdası !

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.