Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

TÜRKAV Eski Başkan yardımcısı saldırıyı kınıyorum

İlk bakışta provokasyon ve Şer odakların düzenledikleri bu saldırının 2 Failide Emniyet güçlerimizle yakalanarak soruşturmaya başlamaları üzüntümüzü hafifletmiş bizleri memnun etmiştir.

İlkay Erkan Son zamanlarda Gerek FETO terör hainlerinin ve İş birlikçilerin Ceza Evlerinde de FETO İmamlarıyla uyuşturucudan ceza almış suçluların iç içe yatırılmasından dolayı da uyuşturucu camuruna saplanmış bu kişileri FETO zehrini enjekte ederek beyinlerine nakış etmektedirler.

Ceza evlerinde 44.986 terör suçlusu bu uyuşturucu suçlusu insanlarla aynı koğuşta yaşamaktalar.

Ülkemizde darbe girişimde bulunan Fetocular halen imamları yandaşları bürokratları Devletin makamlarında birçok kamu dairelerinde halen görev yapmakta olduklarını MHP.si Genel Başkanı Devlet Bahçeli zaman zaman Bunu Gündeme getirmekte agir bir şekilde bir an önce tespit edilerek Türkiye Cumhuriyeti Adaletin önüne çıkartılarak cezalarının verilmesini ifade etmektedir.

Feto konusunda MHP.Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Teşkilatarı yanlız mi bırakıldı veya bırakılmaya çalışıyor.

Ceza evlerindeki uyuşturucu batağına saplanan gençler bu kez Feto imamlarıyla iç içe yaşadıklarından dolayı Feto terör ile zehirlenmiş olarak bu devletin ve milletin karşısına mı çıkarılacak.Bu konu Ceza evlerinde yetkili makamlarca derhal incelenmeli ve önlemleri almalılar aksi takdirde önümüzdeki tarihlerde bunun zararını Devlet ve millet olarak Feto terör örgütü olarak karşımızda buluruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.