Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Vali Zülkif Dağlı yaralıları ziyaret etti

Yakakent'te servis minübüsünün şaranpole yuvarlanması sonucunda 1 kişinin hayattını kaybettiği ve yaralıların olduğu kazada Samsun Valisi geçmiş olsun ziyareti yaptı.

Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün Yakakent ilçesi Kuzören Mahallesinde kaza yapması sonucu yaralanan Özlem Köse ile Tuğba Şahin’i ve Bafra Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisinde yatan çocuklarımızı ziyaret eden Samsun  Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Başhekim Uzm. Dr. Alaiddin Domaç'tan sağlık durumları hakkında bilgi aldı.Yaralılara acil şifalar diledi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servisin yaptığı kaza sonucu hayatını kaybeden öğrenci Sibel Şahin için Yakakent ilçesine bağlı Kuzören Mahallesi Merkez Camii'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

ŞAHİN ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.