Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner797

Vekil Hasan Basri Kurt`ta Kavak'ta Sevgi Seli
Kavak Kaymakamı Hasan Gürpınar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programında bir konuşma yapan Milletvekili Kurt, "Türkiye Cumhuriyeti her zaman olduğu mazlumların yanında olacaktır, Arakan'da zulme uğrayan müslüman kardeşlerimizin de hukukunu dünya platformlarında savunmaya devam edecektir" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Cavuşoğlu'nun açıklamasına vurgu yapan Milletvekili Kurt, "Bugün itibariyle Arakan'a yaptığımız yardım miktarı 70 Milyon doları bulmuş durumda. Daha fazlasını yapmak için de girişimlerimizi sürdürüyoruz. Biz güçlü olacağız ki bizden hamilik bekleyen İslam dünyasına da yardım elimizi uzatalım. Türkiye IMF kapılarında kredi isteyen günlerinden bugün milli gelirine oranla dünyada en çok insani yardım yapan ülke konumunda. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu gücü biz buralardan, sizlerden alıyoruz. Sizlerin destekleri sayesinde ülkemiz ilelebet ayakta kalacaktır. Aziz mübarek günde Rabbim Arakan'da ve dünyanın herhangi bir yerinde zulum görenlerin acılarını dindirsin, onlara güç kuvvet versin." Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından musafaha yapılarak programa katılan herkesle bayramlaşan Milletvekili Hasan Basri Kurt programlarına devam etmek üzere Samsun'a hareket etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.