Öne Çıkanlar yenice kombi
banner798

VEKİL ORHAN KIRCALI HALKIMIZIN İÇİNDEYİZ
KIRCALI: BİR VE BERABERİZ

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Dilekçe komisyonu üyesi Av. Orhan Kırcalı Bafra ve Alaçam ilçelerinde çeşitli programlara katıldı. Milletvekili Kırcalı Bafra’da, Bafra Belediyesi 1. Çocuk Festivaline katıldı. Alaçam ilçesinde ise İmam Hatip Lisesi mezunlarıyla beraber oldu. Basın mensuplarıyla sohbet etti. Milletvekili Kırcalı gündemi değerlendirerek şunları söyledi: “ Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor. İçerde ve dışarıda yaşadığımız gelişmeler karşısında ülkemizde güçlü bir iktidar olmasının faydalarını görmekteyiz.Bu süreçte bir yandan terör örgütlerinin hain saldırılarıyla, diğer yandan diplomatik ayak oyunlarıyla, öte yandan ekonomik suikastlerle aynı anda mücadele ettik ve etmekteyiz. Herkes Türkiye’nin diz çökmeyeceğini gördü. Şunu tüm dünya bilmelidir; Suriye'nin kuzeyinde, sınırlarımızda bir terör devleti kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.” Dedi.

SAMSUN BİZİM SEVDAMIZ

Türkiye bizim sevdamız Samsun bizim sevdamız diyen milletvekili Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: TBMM yasama faaliyetlerimiz dışında her zaman Samsundayız. Önemli gelişmeler durumunda ise izin alarak hemen Samsunumuza geliyoruz. 17 ilçemizi ziyaret ediyoruz. Bugüne kadar her ilçemizi en az 5-6 defa ziyaret ettik. Hemşerilerimizle buluştuk. Sohbet ettik. Bunun dışında Belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, teşkilatlarımız ile beraber oluyoruz. Valimiz ve Kaymakamlarımızla birlikte oluyor bilgiler alıyoruz. Hepimiz bir ve beraberiz.

HALKIMIZIN İÇİNDEYİZ

Biz siyaseti elitin içinde, belli merkezlerde yapmıyoruz. Her zaman halkımızın içindeyiz. Toplumumuzun her kesimi ile birlikte oluyoruz. Hemşerilerimizin hüzünlü ve mutlu günlerinde yanlarında oluyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla istişare ediyoruz. Bu anlayışımız kesintisiz bir şekilde devam edecektir. Seçildikten sonra değişen anlayışın insanları değiliz.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.