Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Zafer Partisi'nden Türk gençlerine çorba ikramı

Zafer Partisi (ZP) Samsun İl Başkanlığı, Samsun'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (OKAF'24) Türk gençlerine çorba dağıttı. TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki organizasyonun girişine stand açan Zafer Partililer, OKAF'a gelen Türk gençlerine çorba ikramında bulundu.

ŞEN, "GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ"

ZP Samsun İl Başkanı Faruk Şen, gençlere değer verdiklerini belirterek, "Türk gençleri, bu fuara gelerek geleceğiyle ilgili yol haritasını belirliyor. Biz de geleceğimizin teminatı gençlerimize, soğuk havada elimizden gelen desteği vermek için çorba ikramında bulunduk. Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir'. Yani çorba bahane, biz her zaman her koşulda Türk gençlerinin yanındayız." ifadelerini kullandı.

3 BİN TÜRK GENCİNE ÇORBA DAĞITILDI

Başkan Faruk Şen ile birlikte ZP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Kader Güner, ZP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Emir Can Aydoğdu, ZP Atakum İlçe Başkanı Burak Seyfeli, ZP İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne ve ZP Tekkeköy İlçe Başkanı Ümit Kılıç, 3 bin Türk gencine soğuk havada sıcak çorba ikramında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Zafer PartisiSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.