Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Zihni Şahin'e ziyaretçi akını

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, makamında ziyaretçilerini ağırladı.

Bengülüler Derneği yöneticileri ile muhtarlar, Başkan Zihni Şahin'in konuğu oldu.

BENGÜLÜLER'DEN ŞAHİN'E DESTEK


Başkan Zihni Şahin daha sonra Bengülüler Derneği yöneticilerini kabul etti. Başkan Zihni Şahin'e günün anısına karakalem bir portresini sunan Dernek Başkanı Erdem Bakır, "Değerli başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda bulunduğu kısa sürede adeta tüm Samsunluların gönlünü kazandı. Bizler de kendisine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyor, Atakum Belediye Başkanlığı yolunda sonsuz başarı diliyoruz" dedi.

DEMOKRASİNİN MİHENK TAŞI MUHTARLAR


Bir grup muhtarla da bir araya gelen Başkan Zihni Şahin, "Muhtarlarımız, demokrasimizin mihenk taşıdır. Onlar halkımızın devlet katındaki sesidir. Bugüne kadar muhtarlarımızla hep uyumlu çalıştık, sorunların çözümü için birlikte gayret ettik. Bundan sonra da aynı çizgide çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.