Öne Çıkanlar Şükrü Neiş Ak Parti Başkan aday adayı Ufuk Saral
banner798

Zihni Şahin,Anketlerle işimiz olmaz
BİZE YAKIŞMAZ

Şahin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Bulunduğum Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden dolayı bu açıklamayı yapıyorum. Son günlerde yapılan ve AK Parti Genel Merkezimizin yaptırdığı gibi algı oluşmasına sebeb olan Samsun merkezimiz dışanda ki ilçelerimizde de yapıldığı iddaa edilen anketlerle hiç bir ilişkimiz yoktur."Anketlerle uğraşmanın kendisine yakışmayacağını kaydeden Şahin, "Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey 24 Kasım tarihinde Partimizin büyükşehir belediye başkan adayımızı açıklamıştır. Tarafımdan gerek sosyal medya hesaplarımda ve basın kuruluşlarımıza yaptığım açıklamalarda net ifadelerle duygu ve düşüncelerimi paylaştım. Hayırlı olsun dileklerimi sundum. Başta  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey olmak üzere partimizin yerel ve genel merkez dahil tüm organlarına bu net ifadelerimide arz ettim. Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra anketlerle uğraşmak, partimize ve partimizin mevcut belediye başkanı arkadaşlarıma, adaylarımıza ve aday adaylarımıza zarar verecek böyle çalışmalar bize yakışmaz. Benim anlayışım da böyle lobicilik, kulis, siyasi entrika ve ihanetler yoktur" diye konuştu.

ALGIYA İHTİYACIM YOK

Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Şahsımın anketlerle algı oluşturulmasına ihtiyaçı yoktur. Biz hergün halkımızın içindeyiz. Sevgi ve saygı içerisinde bir ve ve beraberiz.  Tek derdim 31 mart tarihine kadar görevimi layıkıyla yapmak onur olarak gördüğüm Samsunumuza ve hemşerilerimize hizmet etmektir. Her zaman şunu ifade ettim:"BİZ, SAMSUN OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ" Bu duygu ve düşüncelerle son olarak saygıdeğer hemşerilerimle Yunus Emreden esinlenerek şunları paylaşıyor ve her bir hemşerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz gelmedik kavga için Bizim işimiz hizmet ve sevgi işi." Kaynak: Şahin: Anketlerle hiçbir ilişkimiz yoktur

Anahtar Kelimeler:
Zihni şahinAçıklamaAnket
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.