Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Zor günleri birlikte aşacağız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Zor günleri birlikte el ele aşacağız." dedi.

Atakum, Canik, Havza ve Salıpazarı ilçelerinde 'Gönül Buluşmaları' kapsamında iftar programlarına katılan ve ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan'ın paylaştıkça daha anlamlı hale geldiğini ifade eden Yılmaz, on bir ayın sultanı Ramazan'ın sonuna gelindiğini, bayram heyecanın hakim olduğunu belirtti.

AK Parti Genel Merkez çalışmaları kapsamında Samsun'da bulunan Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Menderes Türel'in programına eşlik eden Yılmaz, il başkanlığında teşkilat üyeleriyle gerçekleşen toplantıya katıldı.

Açıklamalarda bulunan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, dünyanın pandemi süreciyle başlayan, ekonomik verilerin olumsuz etkisiyle artış gösteren, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısıyla fit noktaya ulaşan iktisadi daralmalardan bir çok ülkenin etkilendiğine dikkat çekti.

Dünya'nın olumsuzluklarla birlikte yeni bir sürece girdiğini, özellikle enerji ve petrol, gıda, üretimi gibi kalemlerdeki sorunlarla zor bir sürecin yaşandığının altını çizen Yılmaz, "Türkiye'de bu süreçten etkilendi. Bunun ekonomik yansımaları oldu. Ne yazık ki, vatandaşlarımızın yaşadığı ekonomik sıkıntıların farkındayız. AK Parti son 20 yılda ülkemizde büyük bir kalkınma, gelişin ve refah sürecini başlattı. Millileşme yönünde büyük adımlar atıldı, üretim ön plana çıktı, başarı hikayeleri yazıldı. Şuan özellikle yaşanan ekonomik sorunların üstesinden gelecek yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve görev verdiği kadrolardır." diye konuştu.

"Zor günleri birlikte aşacağız" diyen Yılmaz,"Bizler halkımızın içindeyiz, yaşamlarını paylaşıyoruz. Sorunları halının altını süpüren bir zihniyete sahip değiliz. Halkımızın, esnafımızın, üreticimizin yanında olduk, birçok destek sağladık. Devletimiz bu süreçte küresel etkilerden vatandaşlarımızın en az zararı görmesi için elinden geleni yaptı, yapıyor da. Sıkıntılı süreçler geçecek. Gerçeklerle yüzleşerek çözüm odaklı hareket ediyoruz. Hedeflerimizde hiç bir aksama yok. Ülkemizin üzerinde kara bulutlar estirmek isteyenlerin kirli propagandalarına itibar edilmemeli. Bizler el ele verip, çok çalışacağız. Sorunları birlikte çözeceğiz. Halkımızın her zaman yanında olacağız." diye konuştu.

Bu arada Yılmaz, Havza'da şehit Uzman Çavuş Kubilay Çon'un kabrini ziyaret ederek dua etti, ailesine başsağlığı dileklerini iletti, Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nda da incelemeler de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.