Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner797

AKŞENER`DEN CEMALETTİN ŞİMŞEK`E KRİTİK GÖREV

 
24. Dönem MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP`den Birinci sıra Milletvekili seçilmişti.

Samsun'un Bafra İlçesinde İkamet eden Bafralı Milletvekili Cemalettin Şimşek Mecliste en fazla soru önergesi veren milletvekilleri arasında idi.
 7 Haziran seçimlerinde MHP'den aday gösterilmedi. Siyasi hayatına MHP`de Aktif bir şekilde devam eden Şimşek, 1 Kasım 2015'te yapılan genel seçim sonuçlarının başarısızlık görüp ve olağanüstü kongre gitmeyen MHP Genel Merkezine tavrını koymuştu.

MHP`DEN İHRAÇ ETTİLER.

16 Nisan Referandumunda ise partisinin 'Evet' kararı aldığını, kendisinin de buna uymadığı gerekçesiyle MHP'den kesin ihracı istendi. MHP 24. Dönem Milletvekili Cemalettin Şimşek ve MHP Eski İlçe Başkanı Hüseyin Acar, ile Beraber MHP Genel Merkezi tarafın'dan atanan.Mevcut Başkan Abdurrahman Çamaş`ın İl Disiplin Kurulu'na sevk etmesi sonucu MHP`den İhraç edildi.

Şimşek Her platformumda yaptığı açıklama'da Ülkeyi tek adam rejiminden kurtarmak gerektiğini savunup Kurulacak partinin, toplumu kucaklayıcı bir yapıda örgütlenirse başarılı olacağına inanıyorum Akşener`in Kuracağı partinin Umut Işığı Vereceğini vurguluyordu.
.

İYİ PARTİ`DEN KRİTİK GÖREV..

MHP 24. Dönem Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener'in, onayı ile 50 kişilik listeden oluşan Merkez Danışma Kuruluna Getirildi. Akşener`in 50 kişilik A takımında yer Alan Şimşek Bu görevi ile İYİ Parti`de Aktif Olarak Siyasete tekrar başlamış oldu.

MERKEZ DANIŞMA KURULUNUN GÖREV VE YETKİLERİ

Kanun ve tüzük hükümlerine göre yapılması gereken ve ilgili organlar tarafından hazırlanan, meclis grubu yönetmelikleri dışındaki yönetmelikleri incelemek, görüşmek ve hazırladığı raporu Genel Başkana sunmak, Partinin genel politika ve faaliyetlerini, parti kurucu değer ve ilkeleri ile temel hedefler ve politikalar açısından izlemek, değerlendirmek ve alınması gereken tedbirler ile ilgili hazırlanan raporu Genel Başkana sunmak, Genel Başkanın teklif ettiği konuları inceleyerek karara bağlamak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sadik 6 yıl önce

milletvekilliginde bir seyini goremedik. partiside gordu ki bidaha aday yapmadi.

Avatar
murat 6 yıl önce

sayın vekilimiz iyi bir insandı.

Avatar
hadar 6 yıl önce

yarılı uğurlu olsun iyi partide siyaset yapmanız eski bir millet vekili olarak tecrubeniz ile katkı katılacağınıza inanıyorum