Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

Kılıç'tan İsrail'e tepki çağrısı

SAMSUN - Gazze Şeridi'nde Filistin halkını çoluk çocuk demeden katleden İsrail'e islam aleminde tepkiler çığ gibi büyürken Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AB, İngiltere ve ABD'yi eleştirerek, "Bu ülkeler mazlumdan yana değil zalim ve katilden yana tavır takınıyorlar" dedi.

ABD, İngiltere, AB gibi İsrail üzerinde adalet ve hakkaniyet noktasında etkisi olabilecek ülkelerin terörist saldırılarda bulunan İsrail'i baskı altına alması gerektiğini kaydeden eski bakan Suat Kılıç, herşeyden evvel İsrail'in terörist saldırılarını sona erdirmesini beklediklerini ifade etti.

AB, İngiltere ve ABD'den, İsrail'in kadın ve çocuklara, masum sivil halka yönelik terörist saldırılarını sonlandırması için girişimde bulunmaları gerektiğini dile getiren Kılıç, camiler, kiliseler ve mabedlerin, enerji hatlarının, hastanelerin vurulduğuna,çocukların ve tüm masum sivillerin öldürüldüğüne dikkat çekti. 

İSRAİL FOSFOR BOMBASI KULLANIYOR

İsrail'in, savaş suçu olan fosfor bombalarını uçaklardan Gazze Şeridi'ndeki masum Filistin halkının üzerine bıraktığını, çoluk çocuk demeden katliam yaptığını da açıklayan Kılıç, "Dünyada, insanlık, hukuk, ahlak varsa, İsrail'in bu terörist saldırıları sona erdirmesi için bütün egemen güçler İsrail üzerinde baskı kurmalı." diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi'nin Cumartesi günü Konya'da "Özgür Filistin Mitingi", Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin de İstanbul'da İsrail'i telin mitingi, yapacağına değinen Kılıç, tüm Türkiye'yi hem Konya hem de İstanbul'daki mitinglere davet etti. Kılıç, "Sözkonusu Filistin, Kudüs, Mescid-i Aksa olduğunda partileri particiliği bir kenara bırakmayı bilmeli ve hepimiz tek yürek tek bilek olmayı öğrendik, öğrenmeliyiz. Hep beraber Filistin'in sesi olmalıyız." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Suat Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.