Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner797

KUMPAS GERÇEKLEŞTİ BAFRA İYİ PARTİDE HUZURU BOZUYORLAR

 İYİ parti Bafra İlçe Başkanlığı 11 Şubat Pazar Günü ilk kongresini yapacak. Kongrede İYİ Parti kurucu ilçe Başkanı Zafer Bektaş aday olacak. Kongrenin iki adaylı geçmesi kesinleşti. Kısacası Partiyi kuran, önemli çalışmalar yapan, parti binasını hizmete sokan, vatandaşlarla bir ve beraber olan, Bafra halkının sevgi, saygı ve beğenisini kazanan Zafer Bektaş’ın karşısına aday çıkartılması şaşırtırken, Bafra halkı tarafından da vefasızlık olarak görüldü. Vatandaşlar bu olaya tepki gösterdi.

DÜN MHP’Yİ KARIŞTIRANLAR İLE BUGÜN İYİ PARTİYİ KARIŞTIRANLAR AYNI KİŞİLER Mİ?

MHP’de Bafra ilçe Başkanı İslam Cural’a oyun oynayanlar,
Her seçimde belediye başkanı, milletvekili adayı olmak için her türlü entrikaya girenler
MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya’yı sabote edenler,
MHP’nin Belediye meclis üye listesini yolda değiştirenler,
MHP Milletvekili Hüseyin Edis’in seçim çalışmalarını engelleyenler,
MHP’de kavgalı kongreye neden olanlar,

Bugün İYİ Partide aynı şekilde huzuru mu bozmak istiyorlar. MHP’de yaptıkları nedeniyle İYİ Parti Genel Merkezi tarafından kırmızı kartla üzeri çizilenler şimdi Truva atı ile, insanların İYİ Parti ve Meral Akşener sevgisini kullanarak aday çıkartma çalışması yaparak kongreye gölge düşürdüler.

ZAFER BEKTAŞ’A KUMPAS GERÇEKLEŞTİ

İYİ Parti ilk kongresini bir şölen halinde yapması gerekirken günlerdir, partisine kumpas kurmaya çalışanların oyunları ile oyalandı. Zafer Bektaş İYİ Partiye gönül verenlerin müşterek önerisi ile İYİ Parti İL Başkanı Ömer Süslü tarafından kurucu ilçe Başkanı olarak atandı. Ömer Süslü’yü ise Genel başkan Meral Akşener atadı. Yani Zafer Bektaş Meral Akşener’in atamasıdır. İYİ Partide insanların Meral Akşener’e olan sevgisini kullanmak isteyenler aslında Meral Akşene’e karşı çıkmış oluyorlar. Kurucu ilçe Başkanı olamayanlar Meral Akşener’e karşı Bafra’da intikam operasyonu da yapmış durumuna geliyorlar. Bu anlayışın İyi Partililer tarafından kabul edilmediği görülüyor. İyi Partililer kongrede bu anlayışa oylarımız ile cevap vereceğiz diye görüşlerini beyan ediyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.