Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Bafra Veteranlar Ordu Maçına Kenetlendi..

Eski futbolcuları yıllar sonra yeşil sahada tekrar bir araya getiren Türkiye`de 58 takımın iştirak edeceği TMVFL tarafından organize edilen Masterlar ve Veteranlar Futbol Ligi`de Bafra`yı temsil edecek olan Bafra Vetaranlar Pazar günü Bafra Suni çim sahada saat 16:00`da oynanacak Ordu Vetranlar maçının hazırlıklarını devam ettiriyor.

Bafra Suni Çim sahasında Haftanın iki günü Salı ve Perşembe günü idman, ısınma koşusuyla başladı. Kondisyon çalışmasının yapıldığı idman, yarım sahada çift kale maçla son buldu. İdmana Çıkan Bafra Vetranlar Takımı idmanlara İddialı hazırlanıyorlar.
Bafra Veteranlar Spor Kulübü Başkanı ve Hocası Kenan Ekbul “ İlçemize yeni bir heyecan kazandıracak olan Bafralı veteranlar Spora yıllarca hizmet etmiş yıldızları tekrar bir araya toplayacak. Futbola gönül veren eski dostlar bir araya gelerek kenti temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
BafraOrduVeteran Takımı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.