Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Bafraspor'da Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor
banner852

Samsun Bölgesi Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor sezon öncesi idmanlarına Arif Gençoğlu ve Yalçın Terzioğlu yönetiminde Bafra Açık spor tesislerinde devam ediyor.

Bölgesel Bal ligine çıkma mücadelesi verecek olan 1930 Bafraspor  sezona günde tek idmanla ara vermeden devam ediyor.

1930 Bafraspor Teknik Direktörlerinden Yalçın Terzioğlu, sezon öncesi çalışmalarımıza yaklaşık 17 gün önce başladık ve ara vermeden devam ediyoruz.

" 1930 Bafraspor Ailesinde 10 As Bafra'nın yetiştirmiş olduğu futbolcularımızda var " 

Takımıza dış transfer olarak 10 futbolcu kardeşimizi kadroya kattık. Geçen sezondanda 5 futbolcumuzuda kadroda tutmuştuk. 10 tane as Bafra'nın futbolcusu kadromuzda  forma savaşı veriyor. Buda bizleri bir Bafralı olarak onure ediyor, alt yapıdan böyle futbolcu kardeşlerimizi kadromuza katmak güzel bir duygu. 

" Spor Şehri olan Bafra'mıza Bal Ligi Heyacanı Yaşatmak istiyoruz" 

Spor şehri olan Bafra'mıza  bu sene Süper Amatör liginde Şampiyonluk yaşatmak olacak. Onun için çok çalışıyoruz. Oradanda inşallah özlediğiğimiz Bölgesel Bal ligi olacak.

Tüm planlarımız başarı için. Karomuza en az 3 tane de katkı yapabilecek nokta transfer yaparak transfer sezonu kapatacağız. Şu an tam kadro olarak çalışmalarımız devam ederken, iki Sakarya'lı genç eldivenler  Ali Timur ile Kerem Ali isimli kaleci kardeşlerimize de 1930 Bafraspor'un kalesini amanet ettik. Onlarda tüm güçleriyle çalışıyorlar. 

Bizlere her konuda yardımcı olan Kulüp Başkanımıza ve Yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu sene hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz, arkamızdan ne kadar konuşsalarda plan yapsalarda biz sadece işimiz olan futbolu oynamak olacak.

" Tüm Şehrin Desteğine İhtiyaçımız Var" 

1930 Bafraspor Ailesi olarak başta Şehrin, Millet Vekillerimizin,  Belediye Başkanımızın, Oda Başkanlarımızın, dışarda ve ilçe de olan çok değerli İş İnsanlarımızın maddi ve manevi yardımına ihtiyaçı var. Hiç şüphemizde yok inanıyoruz bizlere her türlü yardımı yapacaklarından. El ele bu sene bu işi bitirmek için vereceğiz ve ismini tarihe yazdırmış olan 1930 Bafraspor'un o eski şahşalı ve güzel günlerine tekrar getirceğiz.

Onun için yeni sezonun ilk açılış maçın da  13.10 2019 Pazar günü kendi sahamız ve seyircimiz önünde  Atakentspor maçı ile sezona hazır şekilde gireceğiz  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876