Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner797

İstanbulspor Trabzonspor ile oynadığı maçta sahadan çekildi

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakemin tartışmalı bir kararını gerekçe göstererek takımını sahadan çekti.

İstanbulspor- Trabzonspor müsabakasının 74. dakikasında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakem kararına tepki olarak takımını sahadan çekti.

Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'a yumruk atmasının ardından bir başka kriz de Süper Lig'in 17. haftasında yaşandı.

İstanbulspor'un penaltı beklediği pozisyona hakem Ali Şansalan devam dedi, dönen topta Trabzonspor golü bulunca istanbulspor sahadan çekildi.

İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada, bordo-mavili takımı 2-1 öne geçiren golden önce Loshaj ile Mendy arasında Trabzonspor ceza sahası önünde yaşanan mücadele sonrasında Loshaj yerde kaldı. Hakem Ali Şansalan oyunu devam ettirdi ve pozisyonun devamında bordo-mavili takım ikinci golünü attı. VAR incelemesinin ardından da hakem Şansalan gol kararını verdi.

BAŞKAN TAKIMINI SAHADAN ÇEKTİ

Mücadelenin 73. dakikasında saha kenarına gelen İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakemin ikinci gol öncesinde faul kararı vermemesine tepki olarak takımını sahadan çekti.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporIstanbulspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.