Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Samsunspor' Da Asparagas Transfer  Haberleri!

Arkadaş; her Allah' ın günü gazetlerde, internet haber sitelerinde bir sürü transfer haberleri okuyoruz ! Okuyoruz da  mübarekler çoğu dolduruş, yalan veya belgeye dayanmayan habErler ki bizer bu tür haberlere asparagas haber diyoruz !

Sadece Samsunspor ile ilgili değil; Süper Lig ve 1.Lig ile diğer liglerde de bu tür asparagas haberleri okumaktan artık bizlere gına geldi !Tabi bunların içesinde doğru olanları da yok değil !

Oysa Samsunspor' un resmî bir sayfası var; yöneticileri var, transferle görevli sorumluları var, Teknik bir direktör, işbilir ve cesur bir başkanı var ama bu kişiler resmî açıklama yapmadan bir bakıyoruz, gazetelerde boy boy transfer fotoğrafları !

Samsunspor şu futbolcu için anlaştı, imzaya hazır, bomba transferler yolda gibi yetkili ağızlardan ve  kulüpten resmî br açıklama gelmeden şahsî yorumlar ve asparagas transfer haberleri !

Biz trasferlere  karşı değiliz ama varsa bir veya birden fazla transfer; bunu ilk açıklamak da kulübe ve yetkili ağızlara düşer ! Öyle ki bir bakıyoruz kulüpten "  yalanlama, ilgisiz ve kulaktan duyma " transfer haberleri yâni asparagas haberler !

O nedenle; zaten transfer komitesi aylardır; yüzlerce aday futbolcuyu izlediğini, bunlardan 50 kadarını izlemeye aldığını ve  bu sayının daha da azaltılarak kesin transferlerin yapılacağını okuduk gazetelerde ve internet haber sitelrinde.

Hatta; Kulüp Başkaı, sayın YILDIRIM ile Tekik direktör SAĞLAM ve sayın AZTOPAL, 8 yeni transfer için çalışmaların devam ettiği yönünde spor basınında bu tür haberler okuduk. En kısa sürede;dilerim en faydalı transferler gerekleştirirlir ve Yılport Samsunspor, yükseldiği 1. Lig' de de şampiyon olarak SüperLig' e  çıkar.

Bizler inanıyoruz ve  güveniyoruz ki; yeni yapılacak transferlerle; Samsunspor gerçeği  bir kez daha yurt ve dünya çapında ses getirecek ve o şerefli, asil armalı forma; sevgiyle, başarıyla Samsun' umuzu en iyi şekilde temsil edecektir. Hoşgeldin Şampiyon !

Saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.