Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner 2017 İşitme
banner798

Samsunspor'da Kızılcahamam kampı sürüyor

PTT 1'inci lig takımlarından Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde devam eden kamp süreci hakkında bilgiler verdi. Perşembe günü Ümraniyespor'la hazırlık maçı yapacaklarını ve 08 Ağustos'da Samsun'a dönüp çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Coşkun Zeren, "Kampın sonuna geliyor.

Sabah akşam çalışmalarımız ve antrenmanlarımız devam ediyor. Hafif sakatlığı olan arkadaşlarımız vardı. Onlar düzendi. Perşembe günü saat 18.00'de kampın son hazırlık maçını Ümraniyespor'la gerçekleştireceğiz. Ondan sonra kampı bitirip Samsun'a dönüyoruz. 8 Ağustos günü Samsun'da Nuri Asan Tesisleri'nde çalışmalarımıza yeniden başlayacağız. Samsun'da en az 2 hazırlık maçı daha yapmaya düşünüyoruz. Trabzonsporla görüşmelerimiz oldu. Trabzonspor'la gerçekleştireceğimiz bir dostluk maçımız vardı. Onların yurtdışı kamp süresi uzadı ve her iki takımın da programlarında değişiklik oldu. Önümüzdeki süreçte bu dostluk maçını gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Kampın başından beri hedefimiz güçlü bir takım ortaya çıkartmaktı. 25 gündür kamptayız. Bütün futbolcular bize çok umut verdi. Her şey iyi ve güzel olacak" dedi.



Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Spor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.