Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Samsunspor teknik direktörü Kokurkır: 50'den fazla antrenman gerçekleştirdik

PTT 1'inci lig takımlarından Samsunspor'un Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde ki kampı sona erdi. Kamp dönemini ve hazırlık maçlarını değerlendiren Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korkukır, "Takımda her şey şuan çok iyi. Çalışmalarımızı tamamladık. Takım 8 Ağustos Pazartesi gününe kadar izinli. Pazartesi Nuri Asan Tesisleri'nde akşam çalışmaya başlayacağız. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirdiğimiz farklı zamanlarda ki iki farklı kampımız gayet iyi geçti. Fiziksel olarak kampımız çok iyi geçti. Gençler takıma ve tecrübelilere ayak uydurdular. Her şey çok iyi.

Özellikle kampta futbolcularımıza izin vermedik. 50'den fazla antrenman gerçekleştirdik. Bu sayı bir kamp sezonu için oldukça iyi rakam. Fiziksel olarak sorun yok. Psikolojik sorunlarla ilgili yönetimimiz yoğun çaba harcıyor. Çaykur Rizespor ve Bursaspor'la birer hazırlık maçı yapacağız" dedi.


Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Spor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.