Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner798

Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren'e, Saldırı

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, deplasmada 3-0 mağlup oldukları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında Başkan Erkut Tutu'nun ev sahibi takımın taraftarlarının saldırısına uğradığı ileri sürdü, "Yaşananlar utanç verici. Özür bekliyoruz" dedi.

Coşkun Zeren, maçta protokol tribününde çıkan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada yaşananların Türk futbolu adına utanç verici olduğunu vurgularken, şöyle konuştu:

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yakışmadı. Biz onlarla yakın dostluklar kurmuştuk. Özür gelmemesi halinde ilişkiler eskisi gibi olmayacaktır. Yapılanlar fair-play'e sportmenliğe aykırı. Duruma kendi taraftarları bile tepki gösterdi."

ALTINORDU MAÇI ÖNEMLİ

23 Ekim Pazar günü Ligin 8'nci haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekleri Altınordu maçı ile ilgilide değerlendirmelerde bulunan Coşkun Zeren, bu konuda şunları söyledi:

"Altınordu maçına hazırlıklarımız başladı. İnancımız var bunu koruyoruz. Altınordu maçı önemli bir maç. Bu maçtan mutlaka galip gelmeliyiz. Bu maç önemli bir viraj. Bu virajı galip gelerek döneceğiz. Kendi sahamızda bu maçı alacağız. Bunun için futbolcu kardeşlerim elinden geleni muhakkak yapacaktır."

Anahtar Kelimeler:
SamsunSaldırı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.