Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner798

TMVFL FUTBOL LİGİ ORTA KARADENİZ MAÇLARI HAFTA SONU OYNANACAK
TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Bölgesi maçları bu hafta sonu başlayacak.

Futbola gönül vermiş emektar futbolcuları "İkinci Baharını Yaşayanların Ligi" sloganıyla Türkiye genelinde bir çatı altında toplayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Ligi (TMVFL) Orta Karadeniz grubu deplasmanlı çift devreli lig usulüne göre hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. TMVFL'de diğer grup maçları geçen hafta başlamıştı.

TMVFL Orta Karadeniz Grubu ilk hafta maçlarında Ordu Masterler takımı ile Ayancık Veteranlar karşı karşıya gelecekler. Maç Cumartesi günü Ordu Karşıyaka Stadında saat 16.00'da başlayacak.

Bafra Veteranlar ile Bartın Boyabat Veteranlar ile takımları Bafra'da karşı karşıya gelecek. Bafra Suniçim sahasında Pazar günü oynanacak maç saat 11.00'de başlayacak.

"2017-2018 TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde yer alan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Futbolun sadece futbol olmadığını, dostluk ve kardeşlik anlayışı ile maçlarımızın oynanmasını bekliyoruz. Fair-play ruhunun tüm sezon boyunca unutulmadan yaşanması en büyük dileğim."


TMVFL BATI KARADENİZ GRUBU 1. HAFTA MAÇ PROGRAMI

ORDU MASTERLER
BOYABAT VETERANLAR
Tarih:03.11.2018
Gün: Cumartesi
Saat:16:00
Yer: Ordu Karşıyaka Stadı Ordu


BAFRA VETERANLAR
AYANCIK VETERANLAR
Tarih:04.11.2018
Gün: Pazar
Saat:11:00
Yer: Bafra Suniçim Sahası Bafra

Anahtar Kelimeler:
KaradenizTmvflFutbol Ligi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.