Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Türkiye Judo Şampiyonası sona erdi

Bafra Yeni Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 61 ilden 400 civarında sporcu katılıyor.

Okul Sporları Gençler Türkiye Judo Birinciliği, müsabakaları yapılan madalya töreni ile sona erdi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen açılış konuşmasında öğrencilere, sporun güzel ruhunu almalarını söyledi. Kaymakam Ertükmen, organizasyonda emeği geçenlere, genç sporculara, antrenörlere ve hakem heyetine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Judo Organizasyonunda, +70 Kilogram bayanlarda birinciliği Sema Mete ile 55 Kilogramda erkeklerde birinciliği alan Ramazan Kibaroğlu’nun başarı belgesini ve madalyasını, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzellah Dereci takdim etti.

57 Kilogram’da Judo Şampiyonasında, 57 Kilogramda bayanlarda Kübra Yıldırım, Erkeklerde 60 Kilogramda Enes Uslu’nun başarı belgesi ve madalyasını Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'den aldılar.

50 Kilogramda Mert Efe Vural’ın madalyasını ilçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı verirken, 66 Kilogramda erkeklerde birinci olan Yakup Ay’ın onur belgesini Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak verdi.

63 Kilogram’da bayanlarda Aleyna Tutuş birincilik madalyasını Samsun Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul sporları daire başkanlığı şube müdürü Samet Atilla, 70 Kilogram bayanlarda birincilik madalyasını ve başarı belgesini Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Neşe Şensoy Yıldız madalyalarını verdi.

Programa, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, ilçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak, juo antrenörleri ile judo eğitimcileri katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.