Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Altın ne oldu işte güncel tablo

Altın fiyatları Amerikan Merkez Bankası (FED)'in beklenenden erken faiz arttırımına gidilebileceği yönünde geçtiğimiz ay gerçekleştirilen toplantı tutanaklarının yayımlanmasının ardından yeni işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 6 Ocak tarihinde Borsa İstanbul'da 790 lira üzerinde seyrediyor. Peki Çeyrek-ONS altın fiyatlarında son durum ne? İşte altın fiyatlarında güncel rakamlar...

Altın fiyatları yeni haftaya enflasyon beklentileri ile başladı. Enflasyonun açıklanmasından hemen önce 800 lira üzerini test eden değerli maden rakamların açıklanmasının ardından geri çekildi. Salı ve Çarşamba günleri yükselişe geçen gram altın 780-790 lira seviyelerinde gezerken zaman zaman 800 lira seviyesini de aştı. Peki Çeyrek-Gram ve Tam altın fiyatlarında son durum ne?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 

1.288 TL alış 1.307 TL satış fiyatından işlem görüyor

GRAM ALTIN NE KADAR? 

792,64 TL alış 796,26 TL satış fiyatından işlem görüyor

ONS ALTIN NE KADAR? 

Altının ons fiyatı 1.801 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor

YARIM ALTIN NE KADAR? 

2.576 TL alış 2.613 TL satış fiyatından işlem görüyor

TAM ALTIN NE KADAR? 

5.151 TL alış 5.211 TL satış fiyatından işlem görüyor 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.