Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Asgari Ücretlilere 3 ayda bir ikramiye!.

Asgari ücrete 3 ayda bir ikramiye haberi çalışanları heyecanlandırdı. Yapılması beklenen düzenlemeye göre, asgari ücretliler 463 TL ek ödeme alacak.

Asgari ücretli çalışanların maaşlarını iyileştirmek için yeni formüller masada. Meclis'te asgari ücretli çalışana 3 ayda bir ikramiye için görüşmeler başladı.

Asgari ücretli vatandaşların her ay ödemiş oldukları 375 TL gelir vergisi ve 22 TL damga vergisinin maaşlara eklenmesi gündemde.

Asgari ücretli çalışan vatandaşlar ise Bakan Selçuk'un açıklamalarında belirttiği jestin aslında 463 liralık ikramiye verilmesi kapsamında tam anlamını bulacağını ifade ediyorlar.

Asgari Ücretli kendi maaşından kesilen vergi 3 ayda 1 ikramiye olarak hesaplarına yatırılacak. Asgari Ücretlilerden çocuğuna göre aldığı paradan dolayı vergi kesintileri yükseliyor. O kesintiler hiç bir etki etmeden devam ederken ikramiye 463 TL yılda 4 kere hesaplarına yatırılacak..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Barutcu 4 yıl önce

Sevindirici bir haber. Umarım hayata gecer