Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Dolar güne nasıl başladı
Döviz mevduatından alınan vergi oranlarında artışa gidildi. 6 aya kadar vadeli hesaplarda kesinti oranı yüzde 20'ye çekildi. Dolar/TL bu sabah kayıplarının bir kısmını geri alarak bankalararası piyasada 6,43 civarında seyrediyor.

Euro/TL de 7,50'nin üzerinde işlem görüyor.

Uluslararası piyasada dolar, ABD ile Çin arasında ticaret geriliminin tekrar artmasıyla birlikte risk iştahının azalması sonucu değer kazanırken, gelişmekte olan ülke para birimlerindeki kayıplar da doları destekledi.

Doların başlıca altı para birimi karşısındaki seyrini izleyen endeks dört gün süren düşüşün ardından dün yüzde 0.15 yükseldikten sonra bugün hafif yukarıda 94.748'de bulunuyor.

Uzmanlar, bugün Avrupa'da açıklanacak enflasyon ve işsizlik verilerinin takip edileceğini belirterek, dolar/TL'de teknik açıdan 6,80 seviyesinin direnç, 6,40'ın destek konumunda bulunduğunu dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
DolarEuro
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.