Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Bafra'da oğlunu kurtarmak isterken ölen baba toprağa verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde su kanalına düşen oğlunu kurtarmak isterken boğulan babanın cenazesi, memleketi Karabük'ün Safranbolu ilçesinde toprağa verildi.

Hasan Durmuş'un (41) cenazesi Bafra Devlet Hastanesi morgundan alınarak,  otopsi için Samsun Adli Tıp Morguna gönderildi.

Samsun Adli Tıp Morgundan abisi tarafından alınan cenaze Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Tayyip köyü Örencik Mahallesi'ne getirildi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazın ardından Durmuş'un cenazesi, aile kabristanlığına defin edildi.

Ne olmuştu, Aktekke Mahallesi Doğan Kaya yolu kenarında 23 Temmuz pazar günü piknik yaptıkları sırada su kanalına düşen 13 yaşındaki oğlu Bilal Esat Durmuş'u kurtarmak isterken akıntıya kapılan ve itfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarılan Hasan Durmuş, tedavi gördüğü Bafra Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Bölgede hayvan otlatan Muhammed Demir tarafından kanaldan çıkarılan Bilal Esat Durmuş ise OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Diğer edindiğimiz bilgilerde ise oğlunun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.