Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Bafra'da su kanalında boğul tehlikesi geçiren baba ile oğlu hastaneye kaldırıldı

Aktekke Mahallesi, Doğan Kaya yolu üzerinde piknik yapmak için bir aile kanal kenarında bulunan ağaçların olduğu yere geldi. Piknik yapmaya başlayan aileden çocukları Bilal Esat Durmuş (13), su kanalına düştü, oğlunun suya düştüğünü gören baba Hasan Durmuş (41) oğlunu kurtarmak için oda kanala atladı.

Çevrecilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi.

13 yaşındaki Bilal Esat Durmuş, cevrede hayvan otlatmaya gelen Muhammed Demir tarafından su kanalından çıkarıldı.

Hasan Durmuş yarım saat sonra Bafra Organize Sanayi bölgesinde bulunan su kanalından İtfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarıldı.

112 Sağlık ekiplerince baba ve oğul Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlçe Devlet Hastanesinde ilk tedavisi tamamlanan çocuk Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Hasan Durmuş ise Bafra Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

13 yaşındaki çocuğu kurtaran Muhammed Demir ,” Hayvan otlamaya gelmiştim, o sırada kanalın bulunduğu yerde çığlıklar duydum. Aşağıya indiğimde kalabalık gördüm. Çocuk suya düşmüş, babası da peşinden çocuğunu kurtarmak için atlamış. Bizde kanalın başına gittik, baktık çocuk daha gelmemiş, kanalın yanından yavaş yavaş giderken baktım çocuk suyun içinde yüzüyor. Bende görür görmez atladım çocuğu çıkardım. Yetkililer hemen çocuğu hastaneye götürdü. ” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.