Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Ahmet Yeni
banner798

Kapıkayafest 2023'ün güvenlik toplantısı yapıldı

Bafra Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Fatih Özer ve düzenleme komisyonunda görev alan daire müdürleri katıldı.

Toplantıda, organizasyon öncesinde yapılan son hazırlıklar görüşüldü. Alınan tedbirler, güvenlik önlemleri ile yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç toplantının ardından konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda “Hazırlıklarına aylar öncesinden başladığımız Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’mizin bu gün güvenlik toplantısını gerçekleştirdik. Festivalimizin Cumhuriyet’imizin 100. Yılında “Cumhuriyet” temasıyla gerçekleştirilecek olması bizlerin hassasiyetini ve motivasyonunu daha da üst düzeye çıkarıyor. Katılımcılarımıza her manada kusursuz ve unutulmaz 5 gün yaşatmak için ince eleyip sık dokuyoruz” şeklinde konuştu.

26-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan doğa sporları ve Kültür festivali Cumhuriyeti’n 100. Yılında “Cumhuriyet” temasıyla düzenlenen ilk festival olması itibariyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraKapıkayafest
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.