Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner797

SASKİ VATANDAŞA DÜŞMAN MI?

Bafra’da SASKİ’ye tepkiler büyüyor… Burhanlı bir dönemden geçen Türkiye’ye ceza aflarının gelmesi ile rahatlamak isteyen vatandaşa SASKİ’den bir çelme geldi.15–17 Temmuz Darbe girişiminden bu güne gelinen noktada, vatandaşları rahatlatmak adına yapılan ceza aflarının tamamının affedilmesi gündemdeyken, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan bazı uyarılarda bulunmuş ve siyasileri bu konu hakkında göreve çağırmıştı.

SASKİ VATANDAŞA DÜŞMAN MI?

Yaptığımız derin araştırmalar ve sizlerden gelen yorumlara biraz kulak vermek istedik, Yetkilileri ise göreve davet ediyoruz. Büyük Şehir Belediyesi’ne bağlı kurum olan SASKİ bir fatura borçları olanların SUYUNU anında kesiyor… Oysaki böyle bir dönemde 15 Temmuz Darbesi sonrası Sayın Cumhurbaşkanımızın indirim yapın halkı mağdur etmeyin, demesine rağmen SASKİ’nin bu şekilde davranması bizlere anlamsız geliyor.

SASKİ’YE SORUYOR VE AÇIKLAMA BEKLİYORUZ!

SASKİ’nin böyle bir tutum sergilemesinde HERŞEYDEN HABERİ OLAN, Yusuf Ziya YILMAZ neden duruma el atmıyor. Yeter artık Bafra’lının sesini duy Başkan, Bu Bafralı da sana oy verdi.146.000’lik Bafralının sözü burada geçmiyor mu? Eskiden sıkıntısını zorda olsa gideren Bafralı vatandaşın, durumu ne olacak! Bafralı şimdilerde SASKİ’ye derdini anlatamıyor? SAKİ müdürü duyarsız mı davranıyor yetki kimde? Sayın SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, BAFRA SAKİ Müdürü Osman Söyler`e siz mi bu talimatı veriyorsunuz. Bafra SASKİ Müdürü Size göre Yeterli Mi?


SASKİ’NİN ADALETSİZ TUTUMU!

50 BİN TL, Su Borcu olan büyük firmaların suları kesilmezken, gariban halkın bir ödenmemiş faturası kesiliyorsa, aslında fazla bir şey söylemeye gerek yok! Bu kadar sahipsizlik, Bafralının belini büküyor... Su borçlarında indirime gidilmesi gereken yerde böyle bir tutum sergileyen SASKİ ne yapmaya çalışıyor. Önümüzdeki günlerde daha duyarlı olmazsa, bizlerde bu konu hakkında sizlerden gelen yorumları genişleteceğiz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.