Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Başkan Adayı Halit Doğan açıklama yaptı

AK Parti Genel Başkanı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’un da aralarında bulunduğu büyükşehir belediye başkanı adaylarını açıkladı. Halen Çarşamba Belediye Başkanlığı görevini yürüten, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra vatandaşların da sevdiği ve yaptığı önemli yatırımlarla dikkat çeken, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Büyükşehir Belediyesinin başkan adayı oldu.

Büyükşehirde Başkan Doğan

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Avukat Halit Doğan, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleri ile AK Partimizin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi şahsıma layık görüldü. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ile 5 yıldır Çarşamba Belediye Başkanlığı görevini yerine getiriyorum. Bundan sonra da genç, dinamik, potansiyelinin farkında, vatandaşıyla iç içe bir belediyecilik anlayışı ile Samsun’umuz için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimiz 17 ilçesi, güler yüzlü, yardımsever insanlarıyla her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler bu bilinçle ‘Samsun için hazırız, kararlıyız’ diyerek; sevgiyle ve dayanışmayla güçlenen bir şehir inşa edeceğiz. Sanayisi, turizm yatırımları; sanattan spora, eğitimden kültüre hayata geçireceğimiz her türlü faaliyetle şehrimizi ilmek ilmek dokuyacak, hemşehrilerimizin refahını en üst düzeye çıkarmak için çalışacağız. Cumhuriyetimize giden yolda ilk adım olan Samsun’umuz, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır atılımlarla büyüyen ve gelişen örnek bir şehir olacaktır” diye konuştu.

“Olimpiyat kenti olmamız önünde hiçbir engel yoktur”

Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Halit Doğan, “Türkiye’nin en verimli 2 ovası arasında yer alan, deniz ve kara ulaşımı ile tüm Asya’yı Karadeniz üzerinden Avrupa’ya bağlama potansiyeli olan, genç ve dinamik nüfusu ile bölge için cazibe merkezi olmaya müsait Samsun için yeni bir misyon, yeni bir vizyon ve Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı güzide kent olmaya doğru gidiyoruz. Ülkece 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutluyoruz her yıl. 19 Mayıs demek Samsun demektir. Samsun gençlik ve spor demektir. Allah vergisi çok güzel bir coğrafyamız ve müthiş bir turizm potansiyelimiz var. Yapmamız gereken tek şey “Gençlik, Spor ve Turizm” için Samsun’u cazibe merkezi kılmak, güvenli ve dirençli kent haline getirmektir. Bu amaçla ve bu vizyonla adaylık sürecimizi başlatmak istiyorum. Dünya’da kutlu bir mücadelenin başladığı kent olup tüm ülke gençliğine Gençlik ve Spor Bayramı hediye etmeye vesile olmuş bir kentin layığı dünya olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaktır. Sadece bu tarihsel potansiyelimizi ve gerçekliğimizi iyi tanıttığımız takdirde bir olimpiyat kenti olmamız önünde hiçbir engel yoktur.”

“Sevgiyle ve dayanışmayla güçlenen bir Samsun”

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “AK Parti’nin gerçek belediyecilik şiarını tüm hizmet ve yatırımlarla her zaman gösterdik ve bu şiar hiçbir zaman sözde kalan bir unsur olmadı bizim için.Bir şehre yatırım kazandırmak kadar; vatandaşımızın talebini dinlemeyi, çözüm üretmeyi, iyi gününde, kötü gününde yanında olmayı oldukça önemli buluyoruz. İlçe başkanlığı, belediye başkanlığı görevim boyunca da hiçbir hemşehrimize kapımızı kapatmayarak, elimizden gelen her noktada yardımcı olma arzusuyla, derdini dert, sevincini mutluluğumuz bilerek vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdürdük. Samsun’umuzu 17 ilçemizin tamamını kucaklayarak, her vatandaşımızın, her hemşehrimizin düşüncesinin, fikrinin ne kadar değerli olduğu bilerek yönetmeye talibiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, kıymetli milletvekillerimize, AK Partimizin değerli yol arkadaşlarına, il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Samsun’umuza kıymetli hizmetlerde bulunan, değerli Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e de hem abiliği hem de şehrimize kazandırdığı hizmetler için teşekkür ederim. Kendisinden devraldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Rabbim muvaffak eylesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.