Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner797

Vali Dağlı Bafra'da bir dizi incelemeler yaptı

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı Bafra’ya gelerek ziyaretlerde bulundu.

Samsun Valisi Doç. Dr.Zülkif Dağlı, Bafra Hükümet Konağında yaptığı ziyarette ilk olarak Bafra OSB Müteşebbis heyeti toplantısı ve Bafra Tarıma dayalı ihtisas (SERA) OSB toplantısı Vali Dağlı öncülüğünde gerçekleşti.

Bafra Hükümet Konağında gerçekleşen bilgi toplantısından sonra , Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı’nın beraberindeki heyet ‘Bafra Kodlama Merkezi’nde Fatih projesi ilçe Eğitmeni Orhan Gazi Demirci’den yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı ,Bafra’daki ziyaretlerinde en son programı Yavuz Selim Vakfı tarafından Bafra Müftülüğüne 10 yıllığına ücretsiz verilen 4-6 yaş Kur’an Kursu hizmet binasını inceledikten sonra Bafra’dan ayrıldı.

Samsun Valisinin Bafra ziyaretinde Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Kurum daire amirleri ve oda başkanları eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.